Bijuteriile handmade din colectia Leatherbonbon sunt perfecte pentru un look de primavara reusit

Bijuteriile handmade din colectia Leatherbonbon sunt perfecte pentru un look de primavara reusit
Vrei ca sezonul primaverii anului 2023 sa te prinda in cea mai buna forma pe care ai avut-o vreodata si sa stralucesti atat la propriu, cat si la figurat? Alege inspirat, alege bijuteriile handmade din colectia Leatherbonbon de la Haiart pentru ca vor reusi sa te puna in valoare prin detaliile discrete, cat si prin cele evidente pe care le au. Insasi culoarea anului este una cat se poate de vie si de puternica. Viva Magenta, caci despre aceasta este vorba, ne indeamna sa purtam cu curaj si mandrie culori vii si indraznete, ceea ce ar putea fi un alt factor pentru care merita sa alegi sa iesi din tipare in aceasta primavara.

Bijuteriile Leatherbonbon, rezistente si aspectuoase

Asa cum spune si denumirea, accesoriile din aceasta colectie sunt realizate din piele naturala si poti opta pentru coliere confectionate din materiale de buna calitate, durabile, ce te vor ajuta sa iti poti construi un outfit de exceptie ori de cate ori vei fi nevoita sa iesi undeva. Mai mult decat atat, tendinta in materie de moda de anul acesta pare sa ne indemne sa purtam bijuteriile usor supra-dimensionate, care sa iasa cat mai facil in evidenta oriunde ne-am face aparitia. Atunci cand alegi anumite tipuri de accesorii, este clar ca primul criteriu pe care il iei in considerare este chiar calitatea materialelor din care bijuteriile sunt realizate. In ceea ce priveste accesoriile noastre, trebuie sa stii ca acestea sunt realizate din piele 100% naturala si te vei bucura de ele o lunga perioada de timp.

Cum le poti intretine cat mai usor?

In ceea ce priveste modalitatea de a intretine aceste bijuterii, trebuie sa tii cont de faptul ca se pot curata foarte usor cu o carpa umeda si putin alcool. Deci, nu trebuie sa investesti in solutii speciale, ci doar urmand sugestia noastra. Ideal este si sa le feresti de apa si umiditate, tocmai pentru a nu-si pierde din proprietatile pe care le au.

Fii la moda cu bijuteriile din colectia Leatherbonbon de la Haiart

Moda se schimba, la fel si noi, insa daca vrei ca bijuteriile pe care ti le cumperi sa nu fie repede „maturate” de suflul rapid al trendurilor, alege accesorii realizate manual, asa cum sunt cele de la Haiart. Acestea te vor ajuta sa te poti evidentia cu mai mare usurinta in diverse contexte la care iei parte, fie ca vorbim despre iesiri in oras, intalniri cu prietenele sau chiar la diverse tipuri de evenimente private. Alege-ti rochia potrivita, cerceii sau colierele preferate si cucereste lumea asa cum stii tu mai bine. Atunci cand ai nevoie de un imbold sau de o sugestie in acest sens, nu uita ca la Haiart ai intotdeauna parte de surse de inspiratie care sa te faca sa iesi din zona de confort si sa iei in considerare ideea de a purta bijuterii care iti pot accentua mult mai usor cele mai frumoase trasaturi. Profita de oferta Haiart si bucura-te de accesorii grozave!
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!