Culoarea anului 2023 - Poarta si tu Viva Magenta

Culoarea anului 2023 - Poarta si tu Viva Magenta
Primele zile ale lunii ianuarie 2023 ne-au pus in tema cu culoarea anului, respectiv Viva Magenta, una dintre cele mai iubite nuante ale doamnelor si domnisoarelor. Aceasta se caracterizeaza printr-o intensitate aparte si pare a fi una din culorile care va reusi sa cucereasca garderobele femeilor anul acesta. Usor de remarcat, dar si simplu de integrat in diverse tinute Viva Magenta poate fi culoarea ta preferata chiar si atunci cand vine vorba de accesorii si bijuterii, iar la Haiart avem pentru tine o multitudine de accesorii care poarta insemnele culorii anului 2023. Fie ca vrei bijuterii totalmente in aceasta culoare, fie doar insertii discrete, avem cu ce sa te surprindem.

Alege cerceii handmade in nuanta Viva Magenta, de la Haiart

Asa cum bine stii, noi ne ocupam de arta crearii bijuteriilor, iar pentru noi a realiza accesorii handmade este o reala bucurie, placere si dezlantuire a talentului si creativitati. Daca vrei sa iesi in evidenta cu cateva bijuterii realmente deosebite nu doar prin modalitatea prin care alegi sa le porti, ci mai ales prin aspectul pe care ele le au, indreapta-ti atentia catre cerceii in culoarea Viva Magenta.

O pata de culoare binevenita in orice outfit

Daca esti deseori adepta stilului sobru si optezi mai tot timpul sa porti haine de culoare inchisa, precum negru sau gri, poate ca nu ar fi rau sa „spargi” aceasta monotonie cu o nuanta electrica, pozitiva si intensa, optand pentru culoarea anului 2023 – Viva Magenta. Pe de alta parte, daca iubesti nunatele deschise si esti mereu in cautare de provocari cand vine vorba de culori puternice, atunci aceasta nuanta s-ar putea sa fie preferata ta. Desi multe doamne si domnisoare ar putea spune ca este o culoare putin „copilareasca”, lucrurile nu stau deloc asa. Viva Magenta pare sa se bucure deja de succes, intrucat marile case de moda si producatorii de textile din toata lumea au colorat deja vitrinele magazinelor cu vestimentatie care inspira.

O culoare vibranta, atragatoare

Este deja cunoscuta ideea conform careia culorile vii, asa cum este si Viva Magenta, reusesc sa atraga atentia si sa cucereasca prin exuberanta pe care o emana. Vorbim despre un rosu purpuriu care te contecteaza aproape instant la o lume plina de mister, curiozitate, eleganta si sarm. De regula, nuantele de rosu au acel ceva care poate sa capteze toate privirile celor din jur, iar Viva Magenta indeplineste toate aceste criterii.

Alege bijuteriile de la Haiart si tine pasul cu moda

Daca vrei sa fii mereu la curent cu tot ceea ce se intampla in materie de moda si trend, iata ca acum ai aflat care este culoarea anului 2023 si poti deja sa te gandesti la oufit-uri care sa integreze aceasta nuanta. Nu uita ca la o rochie in nuanta Viva Magenta poti adauga si o pereche de cercei de aceeasi culoare, iar aspectul si look-ul pe care le vei obtine vor fi cu adevarat speciale!
Haiart te tine la curent cu noutatile legate de moda si stil!
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!