Cum intretinem bijuteriile din piele?

Cum intretinem bijuteriile din piele?
Accesoriile de la Haiart au inceput sa fie din ce in ce mai iubite de doamne si domnisoare, insa poate multe dintre voi va puneti intrebari cu privire la cum ar trebui sa fie intretinute acestea, motiv pentru care noi ne-am hotarat sa iti oferim cateva sfaturi. Stim cat de mult vrei sa te bucuri de bijuteriile pe care ti le comanzi de la noi, de aceea, iti promitem ca te vom ajuta sa afli cum poti sa le asiguri o durabilitate si o rezistenta maxima cat mai multa vreme. Bijuteriile pe care ni le cumparam sau cele pe care le primim cadou pot fi pentru noi adevarate comori, nu neaparat pentru pretiozitatea lor, ci si pentru valoarea sentimentala pe care acestea o au. Astfel, daca vrei sa le ingrijesti cat mai bine, ia in considerare sugestiile pe care ti le vom oferi.

Bijuteriile din piele trebuie ferite de apa, sare si praf

Ca orice obiecte ce sunt realizate din acest material, este clar ca si in cazul bijuteriilor avem de-a face cu o serie de restrictii de folosire, astfel incat sa te poti bucura cat mai mult timp de accesoriile alese. Asadar, ideal este sa incerci sa le feresti de acesti trei factori care le pot afecta calitatea odata cu trecerea timpului. Expunerea pe o perioada indelungata de timp la soare poate influenta in mod ireversibil proprietatile intiale ale materialelor pe care le-ai ales. Prin urmare, indicat este sa incerci sa nu porti bijuterii handmade din piele atunci cand conditiile meteorologice semnaleaza ploi sau cand vremea este mohorata si exista multa umiditate in atmosfera.

Lustruire si protectie

Poate ca iti vine greu sa crezi, dar da, bijuteriile din piele trebuie sa fie adesea lustruite, exact precum gentile sau pantofii, care sunt confectionate din acelasi material, motiv pentru care este necesar sa iei o carpa neteda si moale si sa le cureti ori de cate ori ai ocazia. Poti folosi o solutie pe baza de apa si sapun delicat sau o solutie speciala pentru curatarea articolelor din piele, pe care o pulverizezi pe carpa si stergi usor accesoriile. Nu este nimic greu, ci e vorba doar de timpul pe care trebuie sa il aloci acestei activitati. Daca te confrunti cu pete pe care nu le poti indeparta, de pe cercei de exemplu, poti apela la o curatatorie profesionala pentru a elimina cu succes petele si pentru a nu deteriora materialul.

Pastreaza bijuteriile intr-un loc uscat

Accesoriile din piele sunt perfecte pentru persoanele care doresc sa pastreze cat mai mult timp bijuteriile cumparate sau primite. Totusi, atunci cand nu le porti, ar trebui sa le depozitezi intr-un loc curat si uscat, departe de orice sursa de caldura. Ingrijite cu atentie, bijuteriile din piele isi vor mentine aspectul si calitatile pentru multi ani de zile.
Alege sa fii unica prin ceea ce porti, dar tinand cont in acelasi timp si de cateva reguli de curatare a bijuteriilor pe care le-ai colectionat de-a lungul timpului. Haiart te ajuta nu doar cu optiuni interesante, ci si cu sfaturi in ceea ce priveste intretinerea bijuteriilor pe care stim cat de tare le iubesti!
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!